jurnaldefrumusete.ro

 

Caută în site

Articole despre frumusete si stil de viata

S-A LANSAT PRIMA FLORARIE CARITABILA DIN ROMANIA - PETALEDEVIATA.RO

1 1 1 1 1
S-A LANSAT PRIMA FLORARIE CARITABILA DIN ROMANIA - PETALEDEVIATA.RO - 5.0 out of 5 based on 1 vote

logo petaleFlorideLux.ro este una dintre florariile online cu o foarte buna reputatie printre clienti cladita in cei 10 ani de activitate, rata de satisfactie fiind de 99,5%. De curand, a lansat un proiect unic in Romania ce poarta numele PetaleDeViata.ro, menit sa sprijine copiii cu autism si Asociatia HelpAutism.

Concret, 20% din vanzarile de flori online realizate cu ajutorul acestui proiect vor fi donate asociatiei, iar pe viitor compania are in vedere si alte organizatii nonguvernamentale.

Marius Dosinescu, fondatorul florariilor FloriDeLux.ro a declarat in legatura cu aceasta proapata lansare: "După 10 ani de prezenţă pe piaţă, din care nouă ani de existenţă a florăriilor FlorideLux, am decis că acesta este un moment oportun în care putem oferi ceva înapoi societăţii româneşti. Totodată, marcăm această aniversare prin schimbarea sloganului nostru actual, din “Florărie online” în „Petale de viaţă”, cel din urmă reflectând mai bine filozofia companiei noastre – ce presupune oferirea românului unui partener de nădejde, care îi este alături în toate momentele importante din viaţă".

prima-florarie-caritabila-din-romania
PetaleDeViata.ro se remarca prin faptul ca este prima florarie caritabila din Romania. Florile aduc bucurie si fericire in vietile oamenilor, iar cu ajutorul acestui proiect aceste sentimente frumoase vor fi completate de bucuria de a ajuta.

Momentan pe site sunt listate 10 tipuri de buchete, urmand ca oferta sa fie imbogatita pe masura ce proiectul se dezvolta. Mie cel mai mult mi-a placut acest buchet de flori Emma.


Produsele sunt livrate in vaze personalizate cu desenele copiilor din Asociatia HelpAutism. Pentru cei care nu cunosc foarte multe despre aceasta afectiune, Autismul este o tulburare neurobiologica ce afectează dezvoltarea normală a abilităţilor de comunicare, de interacţiune socială, a funcţiilor cognitive şi a comportamentului, a proceselor mentale normale de dezvoltare care apar in primii doi ani de viata, provocand intarzieri extrem de vizibile copiilor afectati cu acesta tulburare fata de copiii neafectati.

Din cauza afectiunii, copiii diagnosticati cu autism nu pot invata asa cum invata orice alt copil, prin imitatie. Ei par incapabili sa inteleaga cea mai simpla comunicare verbala si nonverbala, informatiile senzoriale ii lasa confuzi si sunt caracterizati de diferite grade de izolare fata de lumea din jurul lor. Dezvolta un interes excesiv pentru anumite activitati si obiecte, care interfereaza cu dezvoltarea jocului. Sunt foarte putin interesati de alti copii.

Despre dezvoltatorul acestui proiect, floraria online FloriDeLux.ro sa ne reamintim ca ofera livrare gratuita oriunde in Romania si de asemenea felicitare gratuita la orice comanda. Firma activeaza intr-un spatiu de productie, depozitare si birouri de 500 mp, avand o echipa de peste 15 persoane. Din acest motiv calitatea serviciilor se muleaza pe standarde foarte ridicate.